Jump to content

Help with the new look Sherlock Forum!


Undead Medic
 Share

Recommended Posts

26 minutes ago, SherLOCKED123 said:

Whenever I tried to post a reaction today, a blank notification came up on the screen, and I couldn't see it, but now I can!

Right, now that you're on the Light theme.  It's not blank on the dark theme either, but you'd need to highlight it in order to make it visible.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Okay, so there are several methods to do this, but all of them involve that you a] have the picture present on the internet somewhere else (the process is called hotlinking) and b] know its exact address.

For a], that doesn't mean that *you* needed to have uploaded that pic in the first place, but it does mean that it has to be on a site that is okay with hotlinking (also, if it's not yours, check if it's under creative commons or otherwise free to use). That is generally the case with dedicated hosting platforms like imgur, and works for pictures on tumblr as well. Anywhere else, check first, or when in doubt upload a duplicate on an image hosting site yourself.

For b], hosting sites sometimes provide that address of their own volition, see the following example:

Jypmnb8.png

What you'd want here is either Direct Link or BBCode (more on that later). Generally, you get the address by right-clicking on the picture in question, then choosing (depending on browser used) something that states "copy graphics address" or similar (sorry, German browser here, I can only guess how exactly yours calls it). If you don't find something like that, choose something that sounds like "show picture" or such, then copy the address from the browser (it should now show up where you usually type in a website's address). When you have some string copied that ends in a graphics format (like .jpg or .gif), you know you've done it right.

So, onward to c], actually making the thing show up here. The easiest way is just to copy the address from above into the text window here, the forum is intelligent enough to understand what you want from it. However, that'll show a shrunk version of the picture, and only clicking on it will show the full size. Depending on the pic, that might not be ideal. If you want it to be displayed full-sized, you need to use BBCode (promised that'd come up again, didn't I). Look at that pic above again and notice how there's a so-called tag in front of the address, the stuff with the brackets around it. This is forumspeak for "picture to follow", and doing the same, only with a / before the img, says "picture stops here". But again, just copying in the address works perfectly fine, so don't bother with BBCode if you don't feel like it. :smile:

eta: forgot that the "Insert other media", then "Insert image from URL" route works as well. In that case, though, it's just pasting the address there instead of here.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Thanks, Caya!  I didn't see any further response from you over on the Funny Pictures thread, so I posted the basics there -- then saw that you'd done a much more thorough job here, which is of course the logical place for it.

I should point out, though, that it's not at all necessary for members to post a question more than once, even if your original post is in an odd place.  The moderators keep an eye on all new posts, so we'll see your question next time we're online, regardless of where you post it.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

For some reason I can't post in Shoot the Wall thread. Yesterday I tried on the phone, it kicked me out over twenty times. Come back in, take forever to load, wrote somethig, log me out, repeat. I thought it was my phone and gave up. I experienced this before, but never like this with totally zero chance after a LOT of attempts.

Tried again just now with laptop, it loads, I am in, but can't write because the reply box never expand, didn't let me quote as well. And loading time actually longer than me making an omelette, and more. This page finally load, so at least I could inform this, but I wouldn't try again, at least for today. It's frustrating.

Phone, laptop, all the same with what I always use, I even restarted them just in case. Internet is fine, every other things load as usual.

  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

I always clear my cache and history everytime I visit sites that require log-in.

Still not sure what went down, today it seems fine so far. Seriously you guys didn't experience lagging the past two days? Is it only me and this site?

Why don't you all believe me that it's going after me... should I wear mask while typing so it doesn't see my nose? But I have always covered my camera!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Van Buren Supernova said:

Seriously you guys didn't experience lagging the past two days? Is it only me and this site?

My internet service (or my computer, who knows?) is sometimes woefully slow to respond, and yes it's been doing that the past few days -- but I don't recall ever noticing that it was only on this site.  There are other weird things sometimes, though, and I believe some of them have involved the forum, though I don't recall the specifics (except for that time about a year ago when the forum was actually down for a couple of days).

Anyhow, glad to see that it's treating you better today!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Brief observation on New forum look:

- I am amused that in some thread I feel like I am watching movie. There are timeline like '3 weeks later...'😁

- Anyone find the red text very difficult to read or is it just my eyes?

- I am not very sure, are we losing the customizable rank?

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Van Buren Supernova said:

I feel like I am watching movie. There are timeline like '3 weeks later...'

:rofl:

7 hours ago, Van Buren Supernova said:

Anyone find the red text very difficult to read or is it just my eyes?

Not just yours.  it's often not enough contrast for me.

7 hours ago, Van Buren Supernova said:

I am not very sure, are we losing the customizable rank?

I haven't noticed.  Am on my phone right now (and not sure how that used to look on the mobile theme), but will check later when I'm on my computer.

 

Link to comment
Share on other sites

Yikes!  You're right -- I don't offhand see ANY ranks, just the three general categories (Detectives, Moderators, Administrators), shown in two different places.  Tim has been working on several things, so this may be a temporary situation.

  Thanks for mentioning it.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Who's Online   0 Members, 1 Anonymous, 18 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of UseWe have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Privacy PolicyGuidelines.